25 jaar priesterwijding Gerard Janssen

Zondag 30 juni kwamen de parochies van Hasselt-West samen in de misviering van Kermt voor de 25 jaar priesterwijding van onze pastoor Gerard Janssen te vieren.

Het altaar was mooi versierd. De kerk zat goed gevuld onder de aanwezigen ook de familie. Mijnheer pastoor ging de viering voor samen met mijnheer pastoor Gathy en vijf gebedsleiders van Hasselt-West. Pastoor Jos was ook in de viering.

Het plaatselijke zangkoor met aantal leden van de andere parochies luisterde de viering op met het nieuwe orgel. In de homilie sprak de pastoor over de “roeping” en hoe hij dit 25 jaar geleden heeft beleefd.

Op het einde van de viering mocht mijnheer pastoor cadeautjes in ontvangst nemen een boekenbon en een cheque van 300 euro. De cheque stond mijnheer pastoor af aan vzw Welzijn uit Kermt. Ook de moeder van mijnheer pastoor werd in de bloemetjes gezet. Gerard ging zelf de bloemen afgeven aan zijn moeder, het was een beetje emotioneel. Met de zegen van mijnheer pastoor werd er nog een slotlied gezongen.

Daarna trakteerde Gerard op een glaasje wijn, fruitsap en water. Een moment om samen te zijn in Hasselt-West.