SAMANA STOKROOIE OP BEDEVAART

Op donderdag 29 augustus, onder een stralende hemel, vertrok Samana Stokrooie met een blije groep leden op bedevaart naar Lommel – Werkplaatsen.

We werden hartelijk ontvangen door Elly ,Koen en een hele groep vrijwilligers. Na koffie met een lekker stuk Limburgse taart werden we in de kerk verwacht voor een mooie Maria hulde. Daarna konden we wandelen in het Maria park, dat de paters Kapucijnen zijn beginnen bouwen in 1925.

We konden ook een kaarsje branden aan de grot. Elly en Koen van de muziekgroep “Het GeBaK” trakteerden ons op een schitterend concert van religieuze en luisterliederen. Onze gezellige namiddag werd afgesloten met een warme maaltijd, waarna het weer tijd was om huiswaarts te keren.
Bedankt aan allen die er waren en diegene die geholpen hebben om van deze dag iets moois te maken.

Het Samanateam
Schruers Anita